Blind date - muziek

Nationaal Theaterweekend

zaterdag 25 januari 2020 20:30 - 00:00
Deuren open
19:30 - 20:30
Locatie
Kleine Zaal
Genre
Muziek
Beschrijving
Pak even uw agenda. Of uw smartphone. Ga naar 2020 en noteer op 24, 25 en 26 januari: ‘Blind date in Aan de Slinger, Houten’. Want we doen dit seizoen voor het eerst mee aan het Nationaal Theaterweekend. Daar zetten we het hele theater voor op zijn kop. Met vier bijzondere voorstellingen voor jong en oud, workshops, kijkjes achter de theaterschermen en meet & greets. Het leukste weekend van het jaar!

De deal die we met u willen maken is de volgende: u koopt alvast uw kaartjes en verzekert u van een plek. Voor slechts 10 euro (het drankje niet meegerekend).

Er is voor elk wat wils, maak uw keuze uit cabaret, muziek, een special of een jeugd- en familievoorstelling voor onze 10-plussers. In de kalender op pag. 75 ziet u op welke dag elk genre geprogrammeerd staat.

Met het Nationaal Theaterweekend zetten we ons theater, middelpunt van cultureel Houten, extra in de spotlights. We hopen daarbij natuurlijk ook dat we veel nieuwe bezoekers mogen begroeten.

Nieuwsgierig geworden? Terecht. En mocht u nou denken: ‘waarom zo geheimzinnig? Vertel gewoon wie we gaan zien!’ Dan helpen wij nog even herinneren: 
blind date (de; m; meervoud: blind dates) afspraakje met iemand die je niet kent

En als u daar echt niet tegen kunt, dan wacht u tot 18 november, wanneer we op onze site vertellen wie u kan ontmoeten.

www.aandeslinger.nl
www.nationaaltheaterweekend.nl
Kaartsoort Rang Prijs
Normaal € 13,00
De vermelde ticketprijs is exclusief € 0,50 administratiekosten per ticket met een maximum van € 2,50 per bestelling. Neem voor het bestellen van rolstoelplaatsen en voor bestellingen van meer dan 10 kaarten per voorstelling contact met ons op: 030 – 63 51 024 of info@aandeslinger.nl